Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook geblesseerde Refaelov geniet: “Wat een atmosfeer!”

Refaelov heeft goed en slecht nieuws voor Blauw-Zwart

Lior Refaelov moest in laatste instantie afhaken voor de titelmatch, maar vanuit de tribune zag de Israëliër dat zijn ploegmaats ook zonder hem de klus simpel klaarden. Uiteraard begaf hij zich na de partij ook op het veld, waar hij zichtbaar genoot van het feestgedruis.

“Wat een atmosfeer, en wat een resultaat”, luidde zijn eerste reactie bij Play Sports. “Wij verdienden dit het meest, en dat hebben we vandaag laten zien.”

“Kijk naar de supporters. Zij hebben er zo lang op gewacht, net zoals ik. Ik ben hier vijf jaar en kan eindelijk het kampioenschap vieren, daarom is dit zo schitterend. Nu is het eindelijk tijd voor een feestje.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws