Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook burgemeester Landuyt feest mee: “We kunnen BluvnGoan”

Zo brengt Club zijn laatste 24 uur voor de clash tegen Anderlecht door

Club Brugge pakte zijn veertiende landstitel op de mooist denkbare wijze: door de aartsrivaal uit Anderlecht een pak voor de broek te geven en met 4-0 naar huis te sturen. Het feest kon na het laatste fluitsignaal meteen losbarsten en ook de Brugse burgemeester, Renaat Landuyt, kwam meevieren. Hij is nochtans niet de meest populaire bij de Club-fans.

“Ze hebben er jarenlang aan gewerkt. Wij zijn heel opgelucht dat de titel binnen is”, aldus Landuyt bij Belga. “Het feest is losgebarsten. Iedereen heeft zich in eerste instantie, zoals gevraagd door de ordediensten, van het voetbalveld onthouden. Nu passeren de supporters toch allemaal graag eens langs het podium.”

“Het wordt een lange avond vol ambiance. Morgen moeten we niet werken, dus we kunnen ‘BluvnGoan’. We moeten vooral ook zien dat we ‘BluvnRechtstoan’”, grapte hij nog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws