Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ontroerend! Club-fans vieren titel samen met jongen in rolstoel

Ontroerend! Club-fans vieren titel samen met jongen in rolstoel

Club Brugge stuurde Anderlecht afgelopen zondag met een 4-0-pandoering naar huis en mocht zo zijn veertiende landstitel vieren. Na elf jaar wachten barstte een groot feest los in en rond Jan Breydel. BlauwZwartFans was van de partij en had het geluk getuige te zijn van een echt kippenvelmoment. 

Na de klinkende zege tegen de aartsrivaal uit Brussel was een afterparty onder de Noordtribune meer dan ooit op zijn plaats. Mensen zongen er de longen uit hun lijf, dansten als Duracell konijnen en hier en daar vielen er zelfs tranen van geluk.

Maar nog mooier werd het toen onderstaande jongen zich in zijn rolstoel tussen de uitzinnige Blauw-Zwarte meute begaf. De Club-fans rondom hem zakten tot op zijn hoogte en betrokken hem zo volledig in de Brugse festiviteiten. De jongen in kwestie kraaide het uit van plezier en bleef nog urenlang meefeesten met de Blauw-Zwarte familie. Want een kampioen ben je niet alleen op het veld, maar ook ernaast!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws