Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Lokeren haalt belofte weg bij Club Brugge

OFFICIEEL Lokeren haalt belofte weg bij Club Brugge

Zowel de eerste ploeg als de beloften van Club Brugge slaagden er dit jaar in om de landstitel binnen te halen. Maar zo nu en dan lukt het de concurrentie om een beloftevolle speler bij Blauw-Zwart weg te kapen. 

Zo trekt Jules Combel naar Sporting Lokeren. De 18-jarige middenvelder maakte deel uit van de beloftenkern, maar was geen vaste waarde bij de manschappen van Sven Vermant.

Dat nieuws maakte Combel zelf bekend via zijn officiële Facebook-account. Combel kwam tijdens zijn jeugdjaren ook al uit voor de Waaslanders. Vooraleer hij naar Jan Breydel trok, droeg hij het shirt van RSC Anderlecht en AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws