Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: KSV Oudenaarde versterkt zich met ex-verdediger Club Brugge

OFFICIEEL KSV Oudenaarde versterkt zich met ex-verdediger Club Brugge

Nu het voetbalseizoen 2015-2016 definitief afgelopen is, draait de transfercarrousel stilaan op volle toeren. Zo heeft KSV Oudenaarde zich versterkt met een ex-speler van Club Brugge.

Daan Van Gijseghem vertoefde van 2010 tot 2012 in Jan Breydel en kwam 38 keer in actie voor Blauw-Zwart. Daarna trok de intussen 28-jarige verdediger naar Bergen. Maar toen Les Dragons in 2015 failliet verklaard werden, verkaste Van Gijseghem naar derdeklasser Sint-Eloois-Winkel Sport.

Daar houdt de centrale verdediger het na één seizoen al voor bekeken. Van Gijseghem bereikte volgens The Football Farm maandagavond immers een akkoord met KSV Oudenaarde, dat de promotie naar de eerste amateurreeks maakt. Hij loopt er met Dieter Van Tornhout, Robbe Van Ruyskensvelde en Jaan Vanwildemeersch nog heel wat spelers met een Blauw-Zwart verleden tegen het lijf.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws