Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: De fauw verlaat Club Brugge voor Belgische eersteklasser

De fauw heeft knoop doorgehakt over zijn toekomst

Davy De fauw kreeg onlangs een contractvoorstel van Club Brugge voor één bijkomend jaar, maar is daar niet op ingegaan. De 34-jarige verdediger heeft besloten om Jan Breydel transfervrij te verlaten. 

De fauw speelt komende twee seizoenen voor Zulte Waregem. Met het oog op de Champions League twijfelde de verdediger lang, maar kiest hij uiteindelijk voor meer speelgelegenheid. Die zal hij bij Essevee ongetwijfeld krijgen. Van 2011 tot 2014 vertoefde De fauw ook al aan de Gaverbeek en beleefde hij er mooie jaren. De verminderde financiële voorwaarden bij Blauw-Zwart en het tweejarig contract bij Zulte Waregem gaven de doorslag in zijn beslissing.

De fauw streek in juni 2014 in Jan Breydel neer. Club Brugge betaalde toen €200.000 voor de polyvalente verdediger van Zulte Waregem. Het Blauw-Zwarte jeugdproduct stond lang niet altijd in de basis, maar verzamelde tijdens het voorbije seizoen toch 1060 speelminuten. Bedankt voor alles wat je voor Club gedaan hebt Davy en heel veel succes gewenst bij Essevee!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws