Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe naam genoemd als opvolger van Michel Preud’homme

Nieuwe naam genoemd als opvolger van Michel Preud'homme

De kans is groot dat Michel Preud’homme na dit seizoen afscheid neemt als trainer van Club Brugge. Volgens de geruchten wordt de Luikenaar volgend seizoen technisch directeur bij Blauw-Zwart. In dat geval heeft de huidige Brugse coach dus ook zelf inspraak in zijn opvolger.

Yannick Ferrera en Philippe Clement werden al snel genoemd als mogelijke opvolgers, maar mogelijk krijgt Félice Mazzu zijn kans in Jan Breydel. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans namelijk reëel dat de trainer van Charleroi straks Preud’homme opvolgt. Ook AA Gent zou – mits een vertrek van Hein Vanhaezebrouck – graag in zee gaan met Mazzu.

“Ik heb niet het gevoel dat ik mijn plafond bij Charleroi al bereikt heb”, reageert Mazzu diplomatisch. “Ik heb bij Charleroi een contract van onbepaalde duur en een mondelinge overeenkomst om tot 2019 door te gaan. Een stap hogerop kan je niet forceren. Dat kan alleen vanzelf komen.” Mazzu is intussen ook begonnen met het volgen van Nederlandse les, maar dat heeft naar eigen zeggen niets met een overstap naar een Vlaamse club te maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws