Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe naam genoemd als opvolger Preud’homme

Nieuwe naam genoemd als opvolger Preud'homme

Club Brugge en zijn supporters wachten momenteel in spanning af of Michel Preud’homme al dan niet bij Blauw-Zwart blijft. Het Brugse bestuur houdt in de tussentijd echter rekening met een vertrek van de Luikenaar. De nodige voorbereidingen zijn dan ook al getroffen.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Charleroi-trainer Felice Mazzu nog altijd hoog op het lijstje staat in Jan Breydel. Maar er is intussen ook een nieuwe naam opgedoken: Jocelyn Gourvennec, een 44-jarige Fransman die momenteel actief is bij Guingamp, de nummer zestien in de Ligue 1.

Naar verluidt werd Gourvennec bij Club aangeboden en wordt zijn trainersprofiel momenteel bestudeerd. Gourvennec staat al zes jaar langs de zijlijn bij Guingamp en won in 2014 de Coupe de France, amper een jaar na de promotie naar de Ligue 1. Het jaar nadien lieten Gourvennec & co opnieuw van zich spreken door het tot in de zestiende finales van de Europa League te schoppen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws