Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe beelden opgedoken van fenomenale verwelkoming spelersbus

Nieuwe beelden opgedoken van fenomenale verwelkoming spelersbus

De verwelkoming van de spelersbus die afgelopen zondag plaatsvond, was simpelweg ongezien in België. Daar was achteraf iedereen het over eens: trainer, spelers, analisten,… Dankzij een uitzinnige Blauw-Zwarte massa kregen de manschappen van MPH meteen een boost om Anderlecht te kloppen. En zo geschiedde.

Intussen zijn er nieuwe beelden opgedoken van de verwelkoming van de spelersbus. Vanaf 2:53 tot 3:35 neemt Thijs Feryn je mee in de wondere wereld van de inferno @ Jan Breydel. “Nu euh, beste mensen. Voor jullie een gedacht te geven… Dat is niet zo bijzonder. Sebiet passeert hier een bus van De Lijn en dat gaat just van ‘t zelfde zijn”, grapt hij.

Thijs verklapte ons alvast dat we het tweede deel van zijn ‘kampioenentrilogie’ straks ook mogen verwachten. Dat gedeelte behandelt de wedstrijd zelf. Vervolgens zal het derde en laatste filmpje dieper ingaan op de festiviteiten ná de match. Onderstaand nog wat meer sfeervolle beelden van tijdens de verwelkoming van de spelersbus.

Davy De fauw filmt de spelersverwelkoming

Blue Army filmt de spelersverwelkoming

HLN filmt de spelersverwelkoming

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws