Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder voorspelt verrassende titelstrijd: “Zij worden geen kampioen”

Mulder voorspelt verrassend scenario Zij worden geen kampioen

Zondag omstreeks kwart na 4 kennen we mogelijk de landskampioen van voetbalseizoen 2015-2016. Tenminste, als Club Brugge erin slaagt om Anderlecht in eigen huis te kloppen. Jan Mulder ziet dat echter niet gebeuren.

“Na de aftrap trekt Club zich onmiddellijk op de eigen helft terug en laat het spel over aan Anderlecht, dat winnen moet en rijp kan worden geacht voor een dodelijke tegenaanval”, vertelt de Nederlandse analist aan HLN. “Jammer, we zien Club graag domineren en als een aanstaande kampioen spelen. Maar oké, een succesvolle tactiek gaat voor alles.”

“Na een langzaam en saai eerste kwartier, met enkele kansjes voor het bleke Anderlecht, komt Club niet echt meer in het eigen spel”, gaat Mulder verder. “Trainer Preud’homme vervangt topscorer Diaby omdat Diaby ‘niet in de wedstrijd zit’. Anderlecht voelt zich gesterkt en scoort, Club wordt geen kampioen.”

Tot slot heeft Mulder een tactiek voor Blauw-Zwart bedacht om tóch kampioen te worden. “Ik wens Club Brugge dit toe: huur niet deze week nog gauw even een focus-coach in, stuur de psycholoog een paar dagen met vakantie, bewaar de bespreking voor volgend jaar, beleg geen geheime trainingen, stuur de opstelling vanavond naar de redacties en de analisten, wees open en kijk opgewekt naar het beslissende weekeinde – dan vaart de titel vanzelf de haven in.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws