Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder vergelijkt transferpolitiek Club Brugge met die van Anderlecht

Mulder vergelijkt transferpolitiek Club Brugge met die van Anderlecht

Club Brugge kan straks terugkijken op een topseizoen. Blauw-Zwart speelde de bekerfinale én verwezenlijkte zijn van in het begin vooropgestelde doel: het binnenhalen van de veertiende landstitel. Bij de aartsrivaal uit Brussel liep het heel wat minder. Anderlecht sneuvelde in de achtste finales van de Croky Cup tegen KV Kortrijk en moet straks – in het beste geval – vrede nemen met de tweede plaats. Youri Mulder vindt dat Paars-Wit wat transfers betreft een voorbeeld moet nemen aan Club Brugge.

RSC Anderlecht heeft met Sofiane Hanni zijn eerste aanwinst beet, maar lijkt nog heel wat werk te hebben om volgend seizoen over een uitgebalanceerde spelerskern te beschikken. Youri Mulder raadt Paars-Wit aan om voluit te gaan voor Twente-speler Hakim Ziyech. “Ik begrijp niet dat topclubs uit België en Nederland nog twijfels hebben. Clubs als PSV en Anderlecht zijn verkeerd als ze geen acht miljoen euro durven uitgeven voor zo een speler. Vooral Anderlecht heeft nood aan zo’n spelers, me dunkt”, vertelt de analist.

Mulder vindt dus dat Anderlecht geen schrik moet hebben om te investeren in goeie spelers en verwijst daarbij naar Blauw-Zwart. “Club heeft betere transfers gedaan. Denk maar aan Hans Vanaken en José Izquierdo. Die kostten toch ook wat? Dat is meer risico durven nemen en kunnen terugvallen op een goede scoutingscel”, besluit de Nederlander in Fan!.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws