Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH verklaart waarom hij Club boven het buitenland verkiest: “Doe het niet voor Champions League”

MPH verklaart waarom hij Club boven het buitenland verkiest Doe het niet voor Champions League

Michel Preud’homme was elders nooit langer dan twee jaar aan de slag bij één club, maar begint straks aan zijn vierde jaar bij Club Brugge. De Luikenaar geeft uitleg bij zijn beslissing en spreekt alvast de belangrijkste doelstelling voor komend seizoen uit.

Preud’homme wees buitenlandse topclubs als Fenerbahçe en Bordeaux de deur en koos dus voor een verlengd verblijf op Jan Breydel. “Ik had niet de kracht om een ander project te beginnen. Ik heb naar die mensen en die clubs geluisterd, omdat ik het altijd een eer vind als ze mij komen vragen”, vertelt MPH aan Het Laatste Nieuws.

“De liefde die ik van Club Brugge voelde, heeft me beïnvloed”, gaat de Luikenaar verder. “De klik is er uiteindelijk na twee weken gekomen. Ik had al veel informatie in mijn hoofd, en dit weekend heb ik dan samen met mijn familie beslist.”

Straks trekt Preud’homme dus richting het kampioenenbal met zijn manschappen, al was dat niet de reden voor zijn beslissing. “Ik doe het niet voor de Champions League. Dat is iets uitzonderlijks. Maar het belangrijkste doel volgend seizoen is opnieuw het kampioenschap.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws