Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH gunt drie basispionnen rust tegen Zulte Waregem

Deze Bruggelingen moeten Zulte Waregem opzijzetten

Club Brugge is er twee speeldagen voor het einde van de Play-Offs in geslaagd om zijn veertiende landstitel binnen te halen! Voor het eerst sinds lang kunnen we dus nog eens een wedstrijd zonder stress aanschouwen. Donderdagavond bekampen Michel Preud’homme en de zijnen het Zulte Waregem van Francky Dury.

Drie opvallende afwezigen in de Brugse kampioenenselectie: Bjorn Engels, Lior Refaelov en Claudemir zijn er niet bij. Zij krijgen rust. Refaelov zou naar eigen zeggen wel graag in de laatste thuismatch tegen KV Oostende in actie komen. Misschien moet hij – mits voldoende rust – zelfs niet geopereerd worden. Normaal gesproken krijgen straks enkele bankzitters hun kans in het Regenboogstadion.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Cools, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Dierckx, Vossen, Moraes, Pereira, Diaby en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws