Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH blikt vooruit naar topper tegen Gent: “Anders dan vorig jaar”

MPH blikt vooruit naar topper tegen Gent Anders dan vorig jaar

Michel Preud’homme heeft vooruitgeblikt naar de Slag om Vlaanderen. De Brugse coach had het daarbij onder meer over kwaaltjes, scherpte op training en het doel dat Blauw-Zwart nog altijd voor ogen heeft.

“Elke wedstrijd heeft zijn waarheid. Net zoals thuis tegen Genk, zal de wedstrijd op Gent zeer moeilijk zijn”, opent Preud’homme de persconferentie. Normaal gesproken geraakt iedereen fit voor het duel in de Ghelamco Arena, al zijn er enkele spelers (zoals Refaelov en Vormer) met wat pijntjes. “Er zijn altijd kwaaltjes, niet alle spelers deden elke training mee. We zien morgen hoe het zit voor Gent.”

Preud’homme verwacht een andere wedstrijd dan de vorige. “Deze verplaatsing is anders. Door het vormpeil, maar ook door het feit dat we geen midweekmatch hadden.” Zijn manschappen staan alleszins op scherp. “Ik heb goeie trainingen gezien deze week, er was focus vanaf de eerste training op woensdag.”

Tot slot houdt MPH beide voetjes op de grond. “Ons doel blijft 20 punten, we gaan nog niet denken aan mogelijke scenario’s. Er is niemand euforisch op Club. Er is enkel focus naar de volgende match toe”, besluit de Luikenaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws