Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH beslist vandaag over zijn toekomst: deze 2 opties liggen op tafel

MPH beslist vandaag over zijn toekomst deze 2 opties liggen op tafel

Michel Preud’homme heeft de Belgische voetbalwereld sinds begin april in spanning ondergedompeld. Toen gaf hij immers aan dat hij al een beslissing genomen had over zijn toekomst, maar dat hij die pas na het seizoen zou bekendmaken. Momenteel wikt en weegt de Luikenaar echter of hij nog steeds achter zijn eerdere besluit staat.

Volgens Het Nieuwsblad zal Preud’homme vandaag zijn beslissing meedelen aan Club Brugge. Blauw-Zwart heeft naar verluidt dinsdag aan hem gevraagd om voor het einde van deze week een definitief antwoord te krijgen.

Er zijn volgens diezelfde krant twee opties: ofwel blijft Michel Preud’homme gewoon coach ofwel last hij een sabbatperiode in. De 57-jarige trainer heeft afgelopen seizoen immers zowel mentaal als fysiek enorm veel gegeven. Eerder waren er ook geruchten dat Preud’homme technisch directeur zou worden in Jan Breydel. Als MPH vertrekt, is kandidaat-opvolger nummer 1 alvast bekend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws