Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MOOI! Lestienne massaal toegezongen door PSV-aanhang

MOOI! Lestienne massaal toegezongen door PSV-aanhang

Afgelopen zondag pakte PSV – tegen de verwachtingen in – alsnog de landstitel. Ajax geraakte immers niet verder dan een 1-1-gelijkspel op bezoek bij De Graafschap. De Eindhovenaren wonnen daarentegen wél, met 1-3 bij PEC Zwolle.

Maxime Lestienne mocht in de titelmatch niet opdraven, maar had met een kleine 700 speelminuten dit seizoen toch een aandeel in het kampioenschap van PSV. Tijdens de titelviering werd de ex-speler van Club Brugge dan ook luid toegezongen door de fans van PSV. Een emotioneel moment voor Max, die onlangs zowel zijn moeder als vader verloor…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws