Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge: een update

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge een update

Club Brugge kroonde zich in het voetbalseizoen 2015-2016 tot landskampioen en mag zich volgend seizoen dus opmaken voor Champions League-voetbal. Intussen zijn alle rechtstreeks geplaatste deelnemers aan de hoogmis van het voetbal zeker van hun plaats in de groepsfase.

Club Brugge kan nog naar POT C verhuizen indien 4 van de 7 hogere rode teams (zie onderstaande afbeelding) in de voorronde sneuvelen. De rest van de uitleg vind je in de legende van onderstaande afbeelding. De loting voor de groepsfase van de Champions League vindt plaats op donderdag 25 augustus. (Credits foto: @beriXpages op Twitter).

Mogelijke Champions League tegenstanders Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws