Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moet Club vrezen voor schorsing Engels?

Moet Club vrezen voor schorsing Engels

Club Brugge won zondagavond overtuigend met 3-1 van KRC Genk. Achteraf werd er in de analyse van Stadion nagekaart over een ‘natrapbeweging’ van Bjorn Engels op Alejandro Pozuelo. Mogelijk wordt de Brugse sterkhouder daardoor straks opgeroepen door de Reviewcommissie.

“Die hakbeweging van Engels … Hij moet dit niet doen. Dit hoort niet en dat zal Engels hopelijk ook weten”, oordeelt Wim De Coninck. Herman Brusselmans is wat milder voor de 21-jarige centrale verdediger. “Het lijkt geen bewuste beweging, maar hij doet het wel.”

En Johan Boskamp ziet er helemaal geen graten in. “Het was eerder een soort aaibeweging. Maar nu moet Engels misschien wel naar de Reviewcommissie. Jij wil die jongen gewoon kloten man”, richt de Nederlandse analist zich tot Tom Coninx. Onderstaand de beelden…

UPDATE: goed nieuws voor Bjorn Engels!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws