Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moet Club het zonder absolute sterkhouder doen in Gent?

Moet Club het zonder absolute sterkhouder doen in Gent

Club Brugge beschikt tegen AA Gent over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Benoît Poulain en Bernie Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Maar mogelijk is een cruciale pion er straks toch niet bij in de Ghelamco Arena.

Michel Preud’homme gaf in aanloop naar de wedstrijd tegen de Buffalo’s aan dat Abdoulay Diaby, Ruud Vormer en Lior Refaelov kampen met wat kwaaltjes. Ze zouden alle 3 last hebben van de buikspieren. Normaal gesproken was het echter geen probleem om hen aan de aftrap te brengen.

Lior Refaelov is er mogelijk tóch niet bij. “Niet bevestigd, maar wel veel gefluister dat Refaelov er straks in Gent – Club Brugge niet bij zou zijn. Afwachten. Miste ook al bezoek aan Anderlecht en Genk”, klinkt het bij de Club-watcher van Het Nieuwsblad. Hein Vanhaezebrouck moet het straks zonder Nana Asare stellen. De Ghanees heeft nog te veel last van een rugblessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws