Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Verschueren heeft een excuus voor de Paars-Witte blamage in Jan Breydel

Michel Verschueren heeft een excuus voor de Paars-Witte blamage in Jan Breydel

Zware tijden voor RSC Anderlecht en dus ook voor clubicoon Michel Verschueren. De 85-jarige Zilveren Vos is echter van mening dat het zondag ook helemaal anders had kunnen lopen in Jan Breydel. 

Club Brugge stuurde Anderlecht zondagnamiddag met een 4-0-pandoering en het schaamrood op de wangen huiswaarts. Vanzelfsprekend reageerde Verschueren via Twitter. Terwijl hij aanvankelijk Blauw-Zwart nog feliciteerde, lijkt hij intussen in de verdediging te gaan.

“Als echte sportman wil ik graag Brugge feliciteren met de verdiende kampioenstitel”, klonk het in eerste instantie. Twee dagen later wil Verschueren toch nog iets kwijt over de kampioenenmatch van afgelopen zondag: “Zonder de afwezigheid van 5 gekwetste of geschorste basisspelers van RSCA had de wedstrijd in Brugge totaal anders kunnen verlopen. Sorry.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws