Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Michel Preud’homme ziet 4 afwezigen op Brugse training

Michel Preud'homme ziet 4 afwezigen op Brugse training

Club Brugge en zijn supporters tellen zenuwachtig af naar zondag 14.30u. Dan kan Blauw-Zwart immers zijn veertiende landstitel binnenhalen. In aanloop naar de kraker tegen Anderlecht hoopt Michel Preud’homme dat hij over al zijn sterkhouders kan beschikken. Al is dat voorlopig (nog) niet het geval.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat maar liefst 4 belangrijke pionnen woensdag ontbraken op training bij Club Brugge. Bjorn Engels en Jelle Vossen bleven ziek en dus uit voorzorg binnen en ook de jarige Ruud Vormer werd een dagje extra rust gegund.

Lior Refaelov, die last heeft van pubalgie en na het seizoen wellicht geopereerd moet worden, verscheen eveneens niet op het trainingsveld. De Israëliër wil er echter alles aan doen om de match van zondag tegen Anderlecht te halen. Eerder speelde hij ook al met pijnstillers in de thuiswedstrijd tegen AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws