Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier verklaart waarom hij gewisseld werd

Meunier verklaart waarom hij gewisseld werd

Geen Jordan Lukaku zondagnamiddag in Jan Breydel. De linksachter van KV Oostende mocht zich van zijn club al richting de trainingen van de Rode Duivels begeven. Thomas Meunier verscheen wél op het veld. De rechtsachter van Club Brugge stond in de basis, maar moest na 54 minuten voetballen noodgedwongen vervangen worden door Davy De fauw. 

“Het is niet erg, denk ik. Ik heb gewoon een trap gekregen in duel met Rozehnal”, stelt Meunier iedereen gerust tegenover Sporza. “Ik zal één of twee dagen aan de kant staan. Ik voel me goed. We zullen wel zien.” Preud’homme sprak op de persconferentie achteraf over een kramp in de dij.

“Of mijn EK in gedrang komt? Neen, absoluut niet”, verzekert de 24-jarige rechtsachter. “Morgen sluit ik met keeperstrainer Erwin Lemmens aan bij de selectie in Zwitserland. Ik kijk er erg naar uit. Ik kan niet wachten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws