Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maxime Lestienne is kampioen!

Maxime Lestienne is kampioen!

Maxime Lestienne streek in januari 2010 in Jan Breydel neer. De 23-jarige flankaanvaller bleef bij Club Brugge tot Al-Arabi hem meer dan vier jaar later kwam wegplukken. De Qatarese club leende Lestienne achtereenvolgens aan Genoa en PSV uit, waarmee hij zondag de titel mocht vieren!

PSV is op de laatste speeldag in de Eredivsie kampioen geworden. Het moest daarvoor rekenen op een misstap van Ajax. En zo geschiedde. PSV won zelf met 1-3 op het veld van PEC Zwolle en zag Ajax gelijkspelen tegen De Graafschap (1-1). Lestienne kwam afgelopen zondag niet in actie, maar mag dus wél de titel vieren met zijn huurploeg. Het lijkt er echter op dat de ex-speler van Club Brugge niet op een verlengd verblijf moet hopen bij PSV.

Maxime Lestienne kampioen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws