Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathijssen ziet groot verschil tussen Izquierdo en Acheampong

Mathijssen ziet groot verschil tussen Izquierdo en Acheampong

Zondagavond staan Club Brugge en Anderlecht tegenover elkaar in wat mogelijk dé kampioenenmatch is voor Blauw-Zwart. Dat betekent dus ook een duel tussen flankaanvallers José Izquierdo en Frank Acheampong. Jacky Mathijssen laat zijn licht schijnen op beide spelers.

“Ik had het vorige week al over de Colombiaan: als je hem hoog zijn actie laat inzetten met zijn gezicht naar doel, dan ben je gezien. Zeker als hij tegenover iemand komt te staan als Foket, die al een paar weken naar zijn beste vorm zoekt”, vertelt onze ex-trainer.

“Izquierdo behoudt ook steeds beter het overzicht, zijn laatste pass komt aan”, gaat Mathijssen verder in Het Belang van Limburg. “Dat is het grote verschil met Acheampong van Anderlecht: die is even snel, maar krijgt de bal zelden of nooit waar hij hem wil hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws