Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathew Ryan reageert op nakende titel Club Brugge

Mathew Ryan reageert op nakende titel Club Brugge

Club Brugge kan zondag – mits een driepunter tegen Anderlecht – zijn veertiende landstitel pakken. Ex-doelman Mathew Ryan hoopt alvast mee vanuit Valencia en heeft verder nog enkele lovende woorden voor Blauw-Zwart.

“Dat Club dit jaar de titel kan pakken, is fantastisch”, vertelt Ryan aan Het Laatste Nieuws. “Weet je, ik had nooit gedacht dat ik me zo verbonden zou voelen met een club. Maar de mensen hebben me daar schitterend behandeld, ik heb er goede vrienden gemaakt en de spelersgroep voelde als familie. Die herinneringen zijn voor het leven.”

“Ik zal bij elk succes dat Club in de toekomst boekt fier zijn dat ik daar ooit gespeeld heb. Met een aantal spelers heb ik nog steeds contact. Zij maken de Clubfamilie trots en ik wens hen dan ook niets dan succes dit weekend”, besluit de 24-jarige Australiër.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws