Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathew Ryan bedankt Club-fans

Mathew Ryan bedankt Club-fans

Club Brugge stuurde Anderlecht zondagnamiddag met een 4-0-pandoering huiswaarts. Dat zag ook Mathew Ryan. De 24-jarige ex-doelman van Blauw-Zwart was speciaal vanuit Valencia overgevlogen om de wedstrijd (en achteraf ook de festiviteiten) bij te wonen.

Voor de wedstrijd kreeg Ryan de ‘Blauwe Schoen’ overhandigd door Club-legende Raoul Lambert. Een trofee die hij nog tegoed had omdat hij in het seizoen 2014-2015 verkozen werd tot Beste Teamplayer.

Toen de Brugse aanhang hun ex-publiekslieveling tijdens de wedstrijd in de tribunes zag opduiken, werd de Australische goalie getrakteerd op gezangen. “Here’s to you Mathew Ryan, Bruges loves you more than you will know oooohh”, klonk het. Ryan was zichtbaar onder de indruk en filmde de sfeervolle liederen met zijn smartphone.

“Wat een dag! Proficiat aan de hele familie van Club Brugge. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van deze historische dag. Dit zal ik nooit vergeten. Geniet nog van het feesten”, aldus de boodschap van Ryan aan de fans van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws