Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert verklapt favoriete Champions League-tegenstander: “Stadion met beste voetbalsfeer”

Mannaert verklapt favoriete Champions League-tegenstander Stadion met beste voetbalsfeer

De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar voor CEO Vincent Mannaert gaat het werk gewoon voort. In een interview met Club TV had onze algemeen manager het onder meer over zijn favoriete Champions League-tegenstander, wat hij geleerd heeft van voorzitter Bart Verhaeghe en trainer Michel Preud’homme, en zijn doelstellingen voor de toekomst.

“Ik denk dat de laatste twee jaren erg goed waren voor Club Brugge”, opent Mannaert. “Het waren alleszins de meest succesvolle jaren van de laatste tien jaar. Vorig jaar bekerwinst en de kwartfinale in de Europa League en dit jaar de titel. Maar dat is eigenlijk wat Club elk jaar moet nastreven. Als CEO hoop ik dan ook dat Club in de toekomst nog veel trofeeën kan binnenhalen.”

Afgelopen seizoen lukte dat alvast. En met het binnenhalen van de veertiende landstitel mag Club zich stilaan opmaken voor de Champions League. “Tegen wie ik Club graag zou zien spelen? Het stadion waar ik zelf de beste voetbalsfeer beleefd heb, is eigenlijk dat van Real Madrid”, vertelt Mannaert.

Tot slot had Mannaert het over Bart Verhaeghe en Michel Preud’homme. “Van de voorzitter heb ik geleerd dat je moet ‘doen’. Als je een idee hebt en je gelooft erin, dan moet je het ook realiseren. Van onze coach heb ik geleerd dat als je iets wil bereiken aan de top, je alles in functie daarvan moet stellen. En dan is al de rest wat ondergeschikt om écht aan de top te kunnen winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws