Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert licht al eerste tipje van de sluier over transferplannen

Mannaert bevestigt vertrek Brugse sterkhouder

Vanavond zal iedereen die bij Club Brugge betrokken is de titel ongetwijfeld nog uitgebreid vieren, maar vanaf morgen zal in de catacomben van het Jan Breydelstadion wellicht al volop werk gemaakt worden van volgend seizoen. Dan mag Club immers de Champions League in en daarin wil Blauw-Zwart een goede beurt maken.

Vincent Mannaert lichtte nog op het veld enkele tipjes van de sluier over de toekomst van Club Brugge. Zo gaf hij een hint over de samenstelling van de spelerskern. “Het is de bedoeling om de sterkhouders zo lang mogelijk hier te houden”, vertelde hij aan Sporza.

En ook de trainer kwam even ter sprake. “Preud’homme? Hij heeft nog een contract. Als het van ons afhangt, blijft hij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws