Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert laat zich uit over transferplannen: “Daar moeten we ons versterken”

Mannaert laat zich uit over transferplannen Daar moeten we ons versterken

Club Brugge boekte afgelopen zondag een 4-0-zege tegen RSC Anderlecht en greep zo zijn veertiende landstitel. Volgend seizoen mag Blauw-Zwart bijgevolg in de Champions League aantreden. Vincent Mannaert wil alvast zijn beste beentje voorzetten om dat met een goeie spelerskern te doen.

“We kunnen deze spelersgroep samenhouden”, opent Mannaert in De Morgen. “Met dat verschil dat de marktwaarde van deze ploeg hoger is dan die van de ploeg waarmee AA Gent kampioen is geworden. Meunier is Rode Duivel, Denswil komt van Ajax, Izquierdo… Het is logisch dat er voor hen meer interesse zal zijn dan voor de spelers van Gent, twaalf maanden geleden. Met alle respect.”

Voorts vertelt onze algemeen manager waar hij graag versterking ziet komen. “In doel hebben we met Butelle iemand die kan uitgroeien tot een clubicoon, en ook de verdediging staat er. Voorlopig is er niemand gekomen met de afkoopsom voor Meunier (6 miljoen euro, nvdr). Op het middenveld moet er eindelijk iemand bij die Simons kan opvolgen…”

“Timmy zegt het zelf: ‘Kom maar, vind maar iemand die beter is, maar ik geef geen cadeaus, hé.'”, lacht Mannaert. “Met het zware programma moeten we ook een alternatief vinden voor Ruud Vormer. Vooraan en op de vleugels zit het goed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws