Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maes voorspelt de landskampioen: “Enkel van hen onder de indruk geweest tijdens Play-Offs”

Maes voorspelt de landskampioen: "Enkel van hen onder de indruk geweest tijdens Play-Offs"

Net voor de Play-Offs van start gingen, voorspelde Peter Maes dat Club Brugge niet bij de eerste 3 zou eindigen. Een opmerkelijke uitspraak, aangezien blauw-zwart wel erg slechte Play-Offs zou moeten spelen om alsnog vierde te worden. Intussen heeft Maes zijn mening – zij het gedeeltelijk – herzien.

De trainer van KRC Genk denkt namelijk nog altijd niet dat Club straks aan het langste eind trekt. “Ik zie Brugge toch geen kampioen worden, ik tip op Gent. Brugge heeft nu nog een beetje overschot omdat ze een sterke reguliere competitie hebben gespeeld. We praten dan wel over de halvering van de punten, maar daardoor konden zij wel die slechte periode met 0 op 6 opvangen. Wij konden ons niks meer veroorloven omdat we één lange achtervolging moesten inzetten.”

Maes en de zijnen verloren afgelopen zondag van tien Gentenaars (1-2) en dat is hij duidelijk nog niet vergeten. “Ik ben in deze Play-Offs enkel van Gent onder de indruk geweest. Brugge zit in een goede positie, want ook de kalender is in hun voordeel, maar Gent wordt kampioen. Wat Gent hier laten zien heeft, was heel volwassen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws