Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maes draait zijn kar en supportert voor… Club Brugge!

Maes draait zijn kar en supportert voor... Club Brugge!

Peter Maes heeft dit seizoen al heel wat uitspraken gedaan waaruit blijkt dat hij het niet voor Blauw-Zwart heeft: “Club eindigt niet bij de eerste 3. Ik hoop dat Anderlecht wint tegen Club. Izquierdo moet geschorst worden. Club wordt geen kampioen, maar Gent” en ga zo maar door. Maar de coach van Racing Genk lijkt zijn mening bijgesteld te hebben.

“Of ik zondag voor Club Brugge zal supporteren? Ja, dat is heel duidelijk”, vertelt Maes aan Sporza. “Daar hoef ik geen tekening bij te maken: ik hoop dat Club wint.” KRC Genk telt momenteel 2 punten minder dan de Buffalo’s en mits een Brugse driepunter in de Ghelamco Arena is de derde plaats dus nog mogelijk voor de Limburgers.

Maes heeft ook een verklaring voor de achterstand op Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen. “Als je nog eens terugkijkt naar twee weken geleden, dan doet die penaltyfase tegen AA Gent in de 92e minuut nog altijd veel pijn. Daardoor is er nog een kloof van twee punten.” Het late strafschopdoelpunt van Renato Neto zorgde immers voor een 1-2-eindstand in de Cristal Arena.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws