Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Last van titelstress? Dit doktersbriefje brengt redding!

Last van titelstress Dit doktersbriefje brengt redding!

Na elf lange jaren kan Club Brugge zondag eindelijk zijn felbegeerde veertiende landstitel binnenhalen. Maar dan moet Blauw-Zwart wel voorbij Anderlecht zien te geraken. De Brugse aanhang zit nú al op het puntje van zijn stoel en voelt de stressmeter elke dag een beetje hoger oplopen.

Ben jij zo’n fan met serieuze titelkoorts? Dan is onderstaand doktersbriefje wellicht handig om op school of het werk in te dienen. In de tussentijd kan je non-stop de site “Is het al zondag?” checken. Tot het zover is!

Doktersbriefje titelstress Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws