Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘KV Mechelen wil opvolger Gillet bij Club Brugge wegplukken’

'KV Mechelen wil opvolger Gillet bij Club Brugge wegplukken'

Jean-François Gillet kondigde dinsdag zijn vertrek aan bij KV Mechelen. De 36-jarige doelman werd dit seizoen gehuurd van Catania, maar weigerde het voorstel van KVM om langer Achter de Kazerne te vertoeven. De ploeg van Aleksandar Janković moet dan ook op zoek naar een nieuwe keeper. 

KV Mechelen heeft daarvoor enkele pistes op tafel liggen. Zo is er interesse in STVV-doelman William Dutoit, maar daarnaast denkt Malinwa ook aan Club-doelman Michaël Cordier. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De 32-jarige goalie vertoeft sinds dit seizoen als derde doelman in Jan Breydel. Zijn contract loopt komende zomer af, waardoor KV Mechelen geen transfersom op tafel zou moeten leggen. Eerder droeg Cordier het shirt van onder meer La Louvière, FC Brussels, RSC Anderlecht, Olympic Charleroi en KVC Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws