Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Keert Dany Verlinden terug naar de Jupiler Pro League?

Keert Dany Verlinden terug naar de Jupiler Pro League

Dany Verlinden stond van 1988 tot 2004 tussen de palen bij Club Brugge. Met zijn 433 wedstrijden is hij dan ook een echt clubicoon. Mogelijk zien we de ex-keeper van Blauw-Zwart straks opnieuw terug in de Jupiler Pro League.

Na zijn carrière was Verlinden acht jaar keeperstrainer bij Club Brugge. In 2012 verkaste hij naar Al Shabab, om het seizoen nadien richting Club Africain te trekken. Daarna volgde een vriendendienst als doelmannentrainer bij derdeklasser KVV Coxyde en een trip met zoon Thibaud Verlinden naar Stoke City.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans reëel dat Verlinden straks opnieuw richting België trekt. Hij zou als keeperstrainer aan de slag kunnen gaan bij Royal Excel Moeskroen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws