Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jinxen 2.0: kampioenenstickers Club Brugge duiken nú al op

Jinxen 2.0 kampioenenstickers Club Brugge duiken nú al op

Iets “jinxen” betekent dat je een situatie verbrodt doordat je ze al te vaak en al te graag aan de grote klok hangt. In dit geval dus héél zelfzeker zijn dat Club Brugge zondag kampioen wordt en dat ook duidelijk laten zien. Volgens deze fan is de veertiende landstitel van Club Brugge nú al een feit…

Het vertrouwen bij de Brugse aanhang op een goede afloop zondag is enorm groot. Maar de match moet nog altijd gespeeld worden. En met onze mascotte horen wij als geen ander te weten dat je het vel van de beer niet moet verkopen voor hij geschoten is. Club-fan Andy laat die uitspraak echter niet aan zijn hart komen en maakte alvast een kampioenensticker van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws