Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo verklaart zijn goeie vorm: “Dat heb ik moeten leren”

Izquierdo verklaart zijn goeie vorm Dat heb ik moeten leren

José Izquierdo stelde vorig seizoen teleur tijdens de Play-Offs, maar dit jaar is dat allesbehalve het geval. De 23-jarige sneltrein liet de voorbije weken meermaals van zich spreken. 

“Ik weet nu hoe het Belgische voetbal in elkaar zit. Alles is herkenbaar. Het is ook gemakkelijker, omdat héél Club goed draait. Daarom haal ik nu mijn beste niveau”, vertelt Izquierdo aan Het Laatste Nieuws.

De Colombiaanse aanvaller beseft nu ook beter wat zijn positie precies inhoudt. “Ik heb moeten leren dat in Europa met mijn positie ook defensief werk gepaard gaat. Als ik elke week titularis wil zijn, moet ik dat opbrengen. Maar niet alléén daarom. Ik besef ook dat als ik het niet doe, we een tegengoal kunnen pakken. En daarmee tref ik het hele team, dat wil ik niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws