Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo nodigt enkel vrouwen uit op “Move Like Joske”-party

Izquierdo nodigt enkel vrouwen uit op Move Like Joske-party

José Izquierdo kroonde zich afgelopen seizoen tot dé man van de Play-Offs. De pijlsnelle Colombiaan deed met zijn rushes quasi elke verdediger pijn. En nu het seizoen erop zit en Club kampioen is, kan er al eens een feestje vanaf. Maar de feestjes van ‘Joske’ zijn toch nét dat tikkeltje exclusiever… Of wat had je gedacht?

Izquierdo is één van die voetballers die je simpelweg niet kan haten. En ook naast het veld zorgt de goedlachse Colombiaan voor spektakel: “Izquierdo” in Hollywood-letters, een zwembad en stevige beats. De flankaanvaller is helemaal klaar voor zijn “Move Like Joske”-party.

Wie hij verwacht op de festiviteiten? “Ladies & ladies – get ready to dance”, klinkt het via Instagram. Vrijgezel Izquierdo wil straks dansen met vrouwelijk schoon. Dresscode? “Me” – een shirt waar zijn naam op prijkt en een leuke zonnebril met andere woorden. Maar waar is Lucho?

🙏🏾🇨🇴🎉⚽️

Een foto die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Ladies & Ladies the maint event #MoveLikeJoske is about to start, get ready to dance ↑↓→←↑↓

Een video die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Dress code for #MoveLikeJoske 》Me《 hahahaha 😀😀 Believe No Fear

Een foto die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws