Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo laat zich uit over boezemvriend Gedoz: “Moet hij weten…”

Izquierdo laat zich uit over boezemvriend Gedoz Moet hij weten...

José Izquierdo is aan uitstekende Play-Offs bezig. Datzelfde kan niet gezegd worden van zijn boezemvriend bij Club Brugge, Felipe Gedoz. De 22-jarige Braziliaan slaagde er tijdens zijn recente invalbeurten niet in om te overtuigen. Nochtans bewees de flankaanvaller, onder meer tijdens de thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen KV Oostende, dat hij wel degelijk potentieel heeft.

Gedoz heeft nog een contract tot de zomer van volgend jaar, maar het lijkt erop dat Club op dit moment niet geneigd is om dat te verlengen. De Blauw-Zwarte aanhang loopt alleszins niet warm van Gedoz en zijn fratsen. Zij zien veel liever een hardwerkende Tuur Dierckx de flank afdweilen. Izquierdo probeert in de tussentijd zijn maatje op het rechte pad te krijgen.

“Wat kan ik daarover zeggen? We spreken er wel over, maar híj moet die knop omdraaien”, vertelt Izquierdo in Het Nieuwsblad. “Elke speler denkt anders. Maar ik kan ­moeilijk in zijn hoofd kijken, moeilijk zeggen: ‘Hey, kijk naar mij…’ Felipe moet weten welke beslissingen hij neemt, hoe hij verder wil.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws