Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo heeft goed nieuws voor Brugse fans

Izquierdo heeft goed nieuws voor Brugse fans

José Izquierdo lijkt dé man van de Play-Offs te worden. De Colombiaanse sneltrein speelde – net zoals in de thuiswedstrijd tegen KRC Genk – de pannen van het dak in de Ghelamco Arena. De flankaanvaller van Blauw-Zwart was zo erg bepalend in de 1-4-zege van Michel Preud’homme en de zijnen.

“Op dit moment lijkt alles te lukken en dat komt toch vooral omdat ik nu pas écht verlost ben van alle fysieke ongemakken (pubalgie, nvdr)”, kondigt Izquierdo uitstekend nieuws aan bij PlaySports. “Het team draait bovendien goed en dat maakt het voor mij ook gemakkelijker voetballen. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken naar de volgende wedstrijden.”

Als Club zondag wint van Anderlecht, heeft het zijn veertiende landstitel beet. “Deze wedstrijd tegen Gent is alweer verleden tijd en we verplaatsen onze focus naar de drie wedstrijden die nog op het programma staan. Al hopen we natuurlijk dat we volgende week thuis tegen Anderlecht de kroon op het werk kunnen zetten.” Wie het fenomenale doelpunt van Izquierdo wil herbekijken, kan HIER terecht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws