Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik heb drie keer met Club Brugge gepraat, welke speler kan dat zeggen?”

Ik heb drie keer met Club Brugge gepraat, welke speler kan dat zeggen

Donderdagavond om 20u30 speelt Club Brugge zijn voorlaatste Play-Off-match op bezoek in het Regenboogstadion. Bij de thuisploeg is het vooral uitkijken voor Mbaye Leye. De 33-jarige Senegalees vond dit seizoen maar liefst 20 keer de weg naar doel voor Zulte Waregem.

In Extra Time gaf Michel Preud’homme maandagavond aan dat Club Brugge vorige winter polste naar de diensten van Leye. “Ik heb zelfs drie keer met Club Brugge gepraat”, bevestigt de spits van Essevee aan Het Nieuwsblad. “Welke speler in België kan dat zeggen?”

“Na mijn eerste seizoen bij Zulte Waregem (2007-2008, nvdr) heb ik gesprekken gevoerd met toenmalig sportief manager Luc Devroe. En toen we tweede eindigden met Essevee (2012-2013, nvdr). Iedere keer zijn we niet tot een akkoord gekomen. Er is zelfs nooit over geld gepraat. Al is er volgens mij geen speler in België die drie keer met Club heeft gepraat”, lacht Leye.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws