Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het geld van de Champions League? Daar gaan we vanavond pintjes mee kopen!”

"Het geld van de Champions League? Daar gaan we vanavond pintjes mee kopen!"

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar vijf jaar nadat ze hun intrede bij Club Brugge deden, mogen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert eindelijk een titel vieren. Voor de CEO van Blauw-Zwart is dat een pak van het hart.

“Dit is niet mijn titel. Het is een titel voor alle fans die er al die jaren zijn in blijven geloven. Het is een bekroning voor deze fantastische achterban”, vertelde Mannaert voor de camera’s van Play Sports. “Waarom het dit jaar wel gelukt is? Vorig jaar waren we er ook dichtbij, maar het aantal wedstrijden maakten dat we vermoeid waren op het einde. Nu zijn we fris aan de Play-offs begonnen. Top.”

Voor Club rinkelt nu de kassa, want volgend seizoen mag het de Champions League in. “Hoe we het geld van de Champions League gaan investeren? Vanavond gaan we dat uitgeven aan pintjes!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws