Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hasi laat zich uit over fans van Club Brugge

Hasi laat zich uit over fans van Club Brugge

Zondagavond staat dé clash tussen Club Brugge en RSC Anderlecht op het programma. Als Blauw-Zwart straks aan het langste eind trekt, zal de ontgoocheling bij de aartsrivaal enorm zijn. Dat beseft ook Anderlecht-coach Besnik Hasi.

Het Brugse publiek is alvast van plan om een waanzinnige heksenketel te maken van het Jan Breydelstadion. “Ik verwacht een ongelofelijk thuispubliek”, vertelt Hasi aan Sporza. “Ze spelen tegen de grote rivaal uit Brussel en kunnen kampioen worden.”

“Ondanks deze moeilijke omstandigheden moeten we er het beste van maken. Ik kan niet ontkennen dat het extra pijnlijk zou om net tegen Club Brugge de landstitel te verliezen”, besluit de coach van Paars-Wit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws