Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Preud’homme lacht met EK-selectie: “Soms begrijp je er niks van”

HAHA! Preud'homme lacht met EK-selectie Soms begrijp je er niks van

Michel Preud’homme bezint zich momenteel over een eventueel verlengd verblijf bij Club Brugge. In de tussentijd kaapte de 57-jarige Luikenaar de trofee van Trainer van het Jaar weg op het Sportgala voor de Profvoetballer van het Jaar. KVK TV was van de partij en polste bij enkele aanwezigen – waaronder MPH – naar hun bedenkingen bij de EK-selectie.

De EK-selectie van bondscoach Marc Wilmots bevat geen enkele speler van KV Kortrijk. Dat vinden ze bij de Kerels – zij het met een dikke knipoog – ongelooflijk. Michel Preud’homme speelt het spelletje mee en reageert op geniale wijze. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws