Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Guilian Preud’homme komt met update over toekomst MPH

Guilian Preud'homme komt met update over toekomst MPH

Michel Preud’homme is momenteel volop aan het nadenken over een eventueel verlengd verblijf bij Club Brugge. Naar verluidt had de 57-jarige Luikenaar begin april beslist om er na afgelopen seizoen een punt achter te zetten in Jan Breydel, maar de onvoorwaardelijke steun in het Brugse en de nakende Champions League-campagne kunnen ervoor zorgen dat MPH zijn eerdere besluit alsnog herziet.

Het Nieuwsblad-clubwatcher Guillaume Maebe kwam deze morgen met het nieuws dat Preud’homme vandaag zijn beslissing zou meedelen aan Club Brugge. Er zouden intussen nog twee opties op tafel liggen: ofwel blijft hij gewoon coach ofwel last hij een sabbatperiode in. Technisch directeur zou hij dus niet worden.

De zoon van MPH, Guillian Preud’homme, heeft op Twitter echter te kennen gegeven dat zijn vader na dit weekend pas definitief beslist over zijn toekomst. “Maandag pas”, reageerde hij op een fan (Sara) die zich afvroeg waar het langverwachte nieuws bleef. We zullen dus nog even bang moeten afwachten!

Guilian Preud'homme over beslissing MPH

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws