Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Thomas Meunier

Goed nieuws voor Thomas Meunier

Zaterdagnamiddag spelen de Rode Duivels een oefenwedstrijd tegen Zwitserland in aanloop naar het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Die wedstrijd komt voor Club-speler Thomas Meunier nog te vroeg, maar desondanks is er wel goed nieuws voor de rechtsachter.

Meunier geraakt namelijk wél fit voor de oefenpartij van komende woensdag tegen Finland. Dat meldt Het Nieuwsblad. De rechtsachter van Club Brugge had in de laatste wedstrijd tegen KV Oostende last van een kramp in zijn dij, maar heeft dus geen ernstige blessure.

Vrijdagnamiddag trainden de Rode Duivels een laatste keer op Zwitserse bodem. Meunier werkte – samen met Radja Nainggolan – een individuele trainingssessie af. Afwachten of bondscoach Marc Wilmots het tweetal woensdag durft op te stellen of hij het risico wil beperken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws