Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Bjorn Engels

Goed nieuws voor Bjorn Engels

Club Brugge won zondagavond overtuigend met 3-1 van KRC Genk. Achteraf werd onder meer in Stadion een fase belicht waarbij Bjorn Engels al dan niet een ‘natrapbeweging’ maakte richting Alejandro Pozuelo. Maar er is goed nieuws voor de Brugse verdediger.

Wim De Coninck en Herman Brusselmans waren van mening dat Engels opgeroepen kon worden door de Reviewcommissie (zie beelden). Bijgevolg zou de cruciale pion in de Brugse defensie geschorst kunnen worden voor de resterende belangrijke wedstrijden.

Maar de Reviewcommissie komt met goed nieuws. Het KBVB-orgaan besliste namelijk om niemand te laten vervolgen naar aanleiding van de zesde speeldag in de Play-Offs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws