Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws over nieuw stadion Club Brugge

Goed nieuws over nieuw stadion Club Brugge

Club Brugge beschikt al jaren over de meeste supporters in de Jupiler Pro League. De voorbije jaren vlogen de abonnementen de deur uit en tijdens de Play-Offs waren het zelfs Tomorrowland-toestanden om een ticket te bemachtigen. Blauw-Zwart snakt dan ook naar een nieuwe voetbaltempel en daarover is er goed nieuws!

Op Radio 2 werd vandaag namelijk verteld dat het milieueffectenrapport (MER) is goedgekeurd door de Vlaamse overheid. Het nieuwe stadion langs de Blankenbergsesteenweg zou plaats bieden aan zo’n 44.000 supporters en komt dus weer een stapje dichterbij!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws