Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

GELEKT: Snapchat foto’s waarop Nuytinck Club kapot wil maken

GELEKT Snapchat foto's waarop Nuytinck Club wil kapot maken

Club Brugge en Anderlecht bereiden zich momenteel elk op hun manier voor op dé match van het jaar. Terwijl de honger bij Blauw-Zwart enorm groot is om eindelijk die veertiende landstitel binnen te halen, hopen ze bij Paars-Wit in de running te blijven voor hun vierendertigste kampioenschap. Bram Nuytinck lijkt er alvast vertrouwen in te hebben.

Er zijn twee Snapchat foto’s opgedoken van Anderlecht-aanvaller Imoh Ezekiel. Op de snaps van de 22-jarige Nigeriaan zien we Nuytinck ‘de show stelen’. “Hij vertelt dat we Club zondag kapot maken en hij wordt gek”, klinkt het bijschrift van Ezekiel. De foto’s zijn afkomstig van een fanaccount van Standard. Ezekiel speelde in het verleden immers ook nog voor de Rouches.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws