Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Galatasaray richt zijn pijlen op Brugse goalgetter

Galatasaray richt zijn pijlen op Brugse goalgetter

Club Brugge heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Maar liefst twee speeldagen voor het einde van de Play-Offs mocht Blauw-Zwart zijn veertiende landstitel al vieren. En dat ondanks een halvering van de punten. Die sterke prestatie van de manschappen van Michel Preud’homme is ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbijgegaan. 

Galatasaray kende een erg slecht seizoen en staat – met nog één wedstrijd te spelen – op de zesde plaats in de Süper Lig. Daardoor pakt de Turkse club zelfs geen Europees ticket. Komend seizoen wil Galatasaray dan ook zwaar investeren om zo’n scenario in de toekomst te vermijden.

Volgens Sporcope hebben de Turken hun oog laten vallen op Abdoulay Diaby. De 24-jarige topschutter van Club Brugge vond dit seizoen 15 keer de weg naar doel en nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening tijdens de titelmatch tegen RSC Anderlecht. Verder worden ook Leon Bailey (KRC Genk) en Jordan Lukaku (KV Oostende) genoemd als mogelijke aanwinsten voor Galatasaray.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws