Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Franse middenmoter wil Michel Preud’homme

Franse middenmoter wil Michel Preud'homme

Michel Preud’homme heeft al beslist wat zijn plannen zijn na dit seizoen, maar wenste daar voorlopig nog niet over te communiceren. Volgens de geruchten wordt hij straks technisch directeur in Jan Breydel. Tenzij er natuurlijk een club is die hem toch kan verleiden om er als trainer aan de slag te gaan.

Zo meldt Sud Ouest dat Girondins de Bordeaux aan Preud’homme denkt voor volgend seizoen. De Franse eersteklasser heeft met Claude Puel en Jocelyn Gourvennec wel nog twee andere pistes.

Twee jaar geleden hadden de Fransen ook al interesse in de trainerskwaliteiten van Preud’homme. Bondscoach Marc Wilmots werd eerder door L’Equipe ook al naar voren geschoven als kandidaat-trainer bij Bordeaux. De club staat momenteel tiende in de Ligue 1.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws